Αρχική Σελίδα

Guangzhou Wason Construction Machinery Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής
  Υδραυλική σφραγίδα, εξάρτηση σφραγίδων, κατασκευαστής μερών μηχανημάτων κατασκευής & προμηθευτής

  Μηχανήματα Co.Ltd κατασκευής Wason Guangzhou establishd το 2008. Είμαστε ένας επαγγελματικός κατασκευαστής ειδικευμένος σε υψηλό - υδραυλικές σφραγίδες ποιοτικών εκσκαφέων και διακοπτών, μέρη μηχανημάτων κατασκευής εξαρτήσεων σφραγίδων για τους διάφορους εκσκαφείς, εκσακαφείς, wheelloader forklifts, διακόπτες και άλλα μηχανήματα κατασκευής για πολλά χρόνια. Μέσω των αδιάλειπτων προσπαθειών και της συνεχούς εξερεύνησής μας, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στην παραγωγή των εξαρτημάτων μηχανημάτων κατασκευής. Προσπαθώντας να φθάσουν στη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση μας, τα προϊόντα εμπορικών σημάτων wason μας και MFP εξάγονται στη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και άλλες πάνω από 30 χώρες και περιοχές.

  Το εμπορικό σήμα μας περιλαμβάνει την υδραυλική σειρά σφραγίδων, σειρά εξαρτήσεων σφραγίδων, σειρά μερών μηχανών, ηλεκτρονική σειρά, κάτω από τη σειρά μερών μεταφορών και ούτω καθεξής. Επιπλέον, έχουμε ασχοληθεί με χιλιάδες μέρη μηχανημάτων κατασκευής εκτός από τα ανωτέρω μέρη. Η καλή επιχειρησιακή φήμη WASON έχει προσελκύσει πολλές γνωστές εσωτερικές και υπερπόντιες επιχειρήσεις μηχανημάτων κατασκευής. Έχουμε την οργάνωση πολλά σημεία διανομής. Έχουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία ποιότητας και ποσότητας με τα καταστήματα αλυσίδων σε Guangzhou, Yunnan, Fujian και άλλες μεγάλες πόλεις στην Κίνα, και έχουμε τις εκατοντάδες των άμεσων πελατών και των λιανοπωλητών.

  Είμαστε αυστηροί σε κάθε μέρος της παραγωγής, από την αγορά των υλικών σε κάθε διαδικασία παραγωγής, που κάνει το πέρασμα προϊόντων μας που τα διεθνή εξεταστικά πρότυπα, κερδίζουν πολλές εμπιστοσύνη και αξιοπιστία από τους πελάτες, λαμβάνουν τη γρήγορη ανάπτυξη στον ανταγωνισμό αγοράς και γίνονται τώρα ο μεγαλύτερος τοπικός κατασκευαστής των εξαρτημάτων μηχανημάτων κατασκευής. Εντούτοις, δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά τα επιτεύγματα. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με περισσότερους διεθνείς πελάτες για την περαιτέρω ανάπτυξη βάσει του αμοιβαίου οφέλους.

  Ο κοινός στόχος μας προσπαθεί για την αξιοπρόσεκτη ποιότητα να χτίσει υψηλό - ποιοτικό εμπορικό σήμα! Εδώ πάνω, πολλές ευχαριστίες στους πελάτες για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη!

  Guangzhou Wason Construction Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Wason Construction Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Christine Yang

Τηλ.:: 86 13242848413

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)